BARN PÅ PARKERINGSPLASS UTEN VOKSEN

Se mer informasjon her:

Jeg må igjen be dere ta ansvar for å lukke porten i lås!! Dette skal være en god vane for alle oss med ansvar for barnas sikkerhet!! Det er voksne som skal åpne og lukke porten, ikke barnet! Dessverre har barn kommet ut på parkeringsplassen uten tilsyn av hverken personell eller foreldre i hentesituasjon, hvor barn løper før foreldren, og personalet er i god tro om at barnet er hentet, og har derfor ikke passet på.

Jeg må be alle om å snakke med barnet sitt om dette, og innarbeide gode vaner på at du som foreldre skal åpne porten, og barnet må vente på deg innenfor gjerdet. Det kan være lurt å la barnet bære noe av det som skal være med hjem av klær etc. ..det kan hindre at barnet løper fra deg som foreldre.

Barnegruppene vil bli mere ute ved hentesituasjonen i sommerhalvåret, og personalet vil være i nærheten av portene, men er i hovedsak med barna, og ikke portvakt.

Det viktigste av alt er barnets sikkerhet!! Og ved avvik som dette, må jeg be alle være sitt ansvar bevist.

Oppdager du avvik (du reagerer på forhold som ikke er optimalt), vil jeg ha beskjed!

Sammen skaper vi et trygt og godt miljø:)

Nina PN

HMS-ansvarlig